Sporseverler TV

Doğru Yorumun Adresi

2022 yılı yağlı güreş sezonu başlarken…

2 min read
2022 yılı yağlı güreş sezonu başlarken…
2022 yılı yağlı güreş sezonu başlarken…

Yağlı güreş sezonu başlıyor. Tüm pehlivanlara ve güreşseverlere hayırlı olmasını diliyoruz. Kazasız, belasız, sakatlıksız ve haksızlığın olmadığı hak edenin kazandığı bir sezonu olmasını istiyoruz.

Minikten, başa kadar bütün pehlivanlara sağlıklı bir sezon olmasını diliyoruz. Tabii hakemlerin de işlerine gereken özeni göstereceğini bekliyoruz. Kimsenin hakkının yenmediği bir sezon olsun istiyoruz. Takvime göre aralıksız yağlı güreşler düzenlenecek. Pehlivanlar bir orada bir orada olacaklar. Yol yorgunu olacaklar. Pehlivanların işi gerçekten zor. Hem uzun yollar ve dünyanın en zor sporlarından biri olan yağlı güreşi yapacaklar. Allah kolaylık versin diyoruz. Gerçekten zor bir spor. Bir yerde hava sıcaktan yanarken, bir yayla da pehlivanlar adeta donuyorlar. Öncelikle sağlıklı olmalarını istiyoruz. Tabii güreş organizasyonu yapanların da pehlivanların haklarına gereken önemi vermesini istiyoruz. Pehlivanların haklarını koruyalım lütfen!..

Bu arada her şeyin azami derecede arttığını göz ardı etmememiz gerekir. Buna göre yollukların ayarlanması gerekiyor.

Ayrıca geçen yıl Covid-19 veya diğer nedenlerden hayatını kaybeden pehlivanlar başta olmak üzere, hepsine rahmet diliyoruz.

İnşaallah bir daha böyle günler yaşamayız. Bütün toplumu etkileyen ve hatta yağlı güreşlerin bir yıl yapılmamasını sağlayan bu hastalık gibi hastalıklardan önce ülkemizi sonrada tüm dünyayı korusun.

Pehlivanlar güreşlerin yapılacağı belli olduğu için bu yıl daha iyi hazırlıklar yaptılar. Sanıyorum bu yıl o kadar sakatlık yaşanmaz.

Ayrıca biz basın mensuplarına da gereken ilgi alakanın gösterilmesini istiyoruz. Bu işe gönül vermiş tüm emekçilere de gereken önem verilsin lütfen.

Kimsenin burnun daha kanamadığı, haksızlığın olmadığı ve hak edenin hak ettiğini aldığı bir yağlı güreş sezonu diliyorum.

Tüm yağlı güreş camiasına yeni sezon hayırlı  ve uğurlu olsun..

About Author

Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. | AjansR | Newsphere by AF themes.