Sporseverler TV

Doğru Yorumun Adresi

Trabzonsor’da, Ümraniye depremi!..

3 min read
Trabzonsor’da, Ümraniye depremi…
Trabzonsor’da, Ümraniye depremi…

Deprem nedeniyle ligden çekilen takımların rakipleri Galatasaray ve Adana Demirspor 3 gol 3 puanla tamamladılar. Şampiyon Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde ilk yenilgisini Ümraniyespor karşısında aldı. Fenerbahçe, zorlu Kayserispor deplasmanın kayıpsız geçmeyi başardı. Beşiktaş, kupada elendiği Ankragücü karşısında 2-1 galip gelmeyi başardı. Zirveyi zorlayan takımlardan Başakşehir, deplasmanda Alanyaspor’a 1-0 yenildi.

Haftanın açılış maçında Corendon Alanyaspor, kendi sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir’i 1-0 yendi. Alanyaspor yeni Teknik Direktörü Kazım Ersun Yanal yönetiminde çıktığı ilk maçında haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Alanyaspor’a 3 puanı getiren tek gol 54. Dakikada Efkan Bekiroğlu’ndan geldi. Alanyaspor’dan Leroy Johan Fer 70. Dakikada direkt gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Vavacars Fatih Karagümrük, kendi sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u 4-3 yendi. Fatih Karagümrük’e 3 puanı getiren goller 45+4, 53. ve 80. Dakikalarda Mbaye Diagne ve 69. Dakikada Magomed Ozdoev’den geldi. Sivasspor’un farkı azaltan gollerini ise, 27. Dakikada Jordy Josue Caicedo Medina ve 90+1. ve 90+6. Dakikalarda Leke Samson James kaydetti. Mbaye Diagne bu maçta hat-trick yaptı.

Şampiyon Trabzonspor, 2 yıl aradan sonra ilk defa kendi evinde lig sonuncusu Hangikredi Ümraniyespor’a 2-1 yenildi. Trabzonspor’a şoku yaşatan Ümraniyespor’u galibiyete götüren goller 52. Dakikada Jesse Tamunabaraboye Sekidika ve 65. Dakikada Mehmet Umut Nayir’den geldi. Trabzonspor’un tek golünü 83. Dakikada Yusuf Yazıcı attı. Trabzonspor’dan Naci Ünüvar 90+8. Dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Yukatel Kayserispor, kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye 2-1 yenildi. Kayserispor’un tek golünü 90+5. Dakikada Arif Kocaman attı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller ise, 7. Dakikada ligde gol krallığına koşan Enner Remberto Valencia ve 68. Dakikada Ferdi Erenay Kadıoğlu kaydetti.

Arabam.com Konyaspor, kendi sahasında konuk ettiği Bitexen Giresunspor golsüz berabere kaldılar. Her iki takımın gol yollarında etkisiz olması ve hakemlerin de penaltı vermeye niyetleri olmaması nedeniyle, maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Beşiktaş, kendi sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü’nü 2-1’le geçti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren goller 39. Dakikada Salih Uçan ve 54. Dakikada Vincent Aboubakar’dan geldi. Ankaragücü’nün tek golünü 52. Dakikada Ali Sowe kaydetti.

Kasımpaşa, kendi sahasında konuk ettiği Fraport Tav Antalyaspor’u eli boş gönderdi: 3-1. Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren goller, 23. Dakikada Mounir Chouiar, 39. Dakikada Bangaly Fode Koaita ve 60. Dakikada Mickael Ramon Vnicent Malsa’dan geldi. Antalyaspor’un tek golünü ise 45. Dakikada (Penaltı) Fernando Lucas Martins kaydetti.

İstanbulspor bu haftayı dinlenerek geçirdi. Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü deprem nedeniyle ligden çekildikleri için, Galatasaray ve Adana Demirspor, bu haftayı maç yapmadan 3 puanla tamamladılar. Bu iki takımla maçı olan takımlar hükmen 3-0 galip ilan ediliyorlar.

Bu hafta toplam 21 gol (6 atılmayan hükmen galibiyet golü hariç) atıldı.

Değerli Sporseverler TV izleyicileri : Daha detaylı bilgi için lütfen videoları izler misiniz? Sporseverler Tv YouTube kanalımı beğenmeyi unutmayınız. Sporseverler Tv YouTube kanalıma abone olup bildirim zilini açtığınız takdirde yeni videolardan haberdar olursunuz.

About Author

Copyright © Tüm Hakları Saklıdır. | AjansR | Newsphere by AF themes.